Устройството предлага на потребителите съвършената комбинация от издръжливост и най-новите

...
Устройството предлага на потребителите съвършената комбинация от издръжливост и най-новите
Коментари Харесай

Vivacom предлага най-новия модел смартфон – Nokia C22

Устройството предлага на потребителите съвършената композиция от устойчивост и най-новите софтуерни нововъведения
Vivacom към този момент предлага, в своите магазини и онлайн, най-новия модел смарт телефон – Nokia C22. Устройството ще бъде разполагаем за всички клиенти на телекома на специфичната цена от 6,98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца със подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited 100.

Моделът идва с новата и олекотена версия на Android – Android 13 (Go edition), която предлага на потребителите най-важните функционалности и приложения, от които имат потребност. Допълнително, Nokia C22 е с цяло тяло от поликарбонат, както и отбрана за устойчивост IP52, предпазвайки го от ежедневните удари и драскотини, дребни капки, прахуляк и разливане на разнообразни питиета.
-->
Nokia C22 е оборудван с 6.5-инчов HD екран и 2.5D закалено стъкло. Устройството разполага с двойна съществена 13-мегапикселова камера, както и предна 8-мегапикселова селфи камера. Благодарение на вариантите за нощен и портретен режим, потребителите към този момент могат да уловят своя съвършен кадър както денем, по този начин и през нощта. Освен това, Nokia C22 има и 2GB спомагателна виртуална RAM памет, която разрешава на устройството да работи по-гладко, осигурявайки по този метод по-добро потребителско преживяване. Батерията му е 5000 mAh и се поддържа 10 W зареждане, като устоя до 3 дни.

Моделът ще се предлага с 2 години тримесечна актуализация на сигурността, предоставяйки на потребителите нужната отбрана за тяхното онлайн банкиране, персонални данни и онлайн извършване на покупки.

Повече информация може да намерите  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР