Устремилият се към титлата във френската Лига 1 гранд ПСЖ

...
Устремилият се към титлата във френската Лига 1 гранд ПСЖ
Коментари Харесай

ПСЖ ще пазарува от Англия и Германия

Устремилият се към купата във френската Лига 1 гранд ПСЖ крои проекти още веднъж да взриви трансферния пазар и това лято с нови две рекордни покупки, оповестява „ Екип “.

Преди началото на сезона парижани заплатиха историческите 222 милиона евро за Неймар на Барселона и уредиха Килиан Мбапе от Монако за 180 милиона евро, които би трябвало да бъдат платени след края на шампионата, защото момента нападателят е със статут на футболист чартърен.

Според авторитетната френска медия босът Насер Ал Хелайфи е подготвен да влага следващи умопомрачителни суми, макар че УЕФА може да проверява клуба за нарушение разпоредбите на финансовия феърплей.

Парижани считат да стартират договаряния с Байерн за голмайстора Роберт Левандовски. Полският национал споделил на сътрудника си да му откри нов тим, защото имал потребност от ново предизвикателство. ПСЖ е подготвен да се възползва да предложи на нападателя присъединяване в грандиозния му план. Левандовски има 35 гола и 2 асистенции този сезон в 40 мача за баварците във всички шампионати.

В проектите на парижани за лятна селекция влиза и френският национал Пол Погба, който през лятото на 2016 година мина от Ювентус в Манчестър Юнайтед за 105 милиона евро. ПСЖ към този момент беседва с представителите на халфа и в случай че той има предпочитание, ще стартират договаряния сред френския гранд и "червените дяволи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР