Установено беше, че строителството на крайбрежната алея се извършва според

...
Установено беше, че строителството на крайбрежната алея се извършва според
Коментари Харесай

Обзор с нова крайбрежна алея за летния сезон



Установено беше, че строителството на крайбрежната алея се прави съгласно заложените периоди . В околните дни стартират ремонтите на компрометираните сектори от общинската улична инфраструктура и подновяването на хоризонталната и отвесна пътна маркировка в обитаемото място.

" Приветливата атмосфера и чистотата във всички обитаеми места когато и да е на годината е една от съществена цели на Общината. Поддръжката на зелените площи в Обзор, парковете и общинските пространства - обществена благосъстоятелност, включваща обезпаразитяване, фитосанитарно подрязване, косене, засаждане на сезонни цветя, измиване на пейки и беседки, разчистване на парковите алеи и уличната и тротоарна мрежа и други, се прави постоянно с честота по скица, направена от Общинско дружество БКСО-Обзор ", показаха от  Община Несебър.

Оттам допълниха, че подготвителните действия за новия летен сезон протичат по проект във всички курортни селища на територията на общината. Навсякъде се прави проверка на общинската инфраструктура, ремонт на компрометирани асфалтови сектори, преасфалтиране и реорганизация на значими за локалните стопанска система и превоз зони в туристическите обитаеми места.

Ремонтът на крайбрежната алея в Обзор стартира при започване на март тази година. Средствата за ремонта са от локалната хазна. Настоящите действия се явяват втори стадий от реконструкцията на алеята, като преди първата копка по замяна на ВиК инфраструктурата през март, главната настилка беше отстранена. Предстои да бъде приключена и новата подпорна стена, включена в плана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР