Успяхме да защитим националния интерес и да спрем неефективния начин

...
Успяхме да защитим националния интерес и да спрем неефективния начин
Коментари Харесай

Министър Богданов: „Националният интерес в Пловдивския панаир е защитен

„ Успяхме да защитим националния интерес и да спрем неефективния метод на ръководство на Пловдивския панаир “. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов на брифинг в Министерския съвет по отношение на настоящите тематики, залегнали в управническата стратегия на държавното управление. Той бе безапелационен, че са подхванати дейности за прекъсване на вписването на апорта на акциите от Пловдивския панаир от страна на Община Варна към „ Пълдин туринвест “. По думите на министър Богданов в ръководството на Панаира е имало дълъг интервал на безучастие, през който са генерирани загуби за над 100 млн. лева

„ Ще разработим ясна оздравителна стратегия, по която да бъде съживен капацитетът на сдружението и да продължи неговото действие по предопределение “, сподели още Богдан Богданов. По думите му повече от 100 години Пловдивският панаир е бил вратата за българската промишленост към света.

Затова е извънредно значимо запазването на тази конструкция, която през годините е събирала сред 70 и 100 хиляди души и стотици компании, приключи министърът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР