Успешна и стабилна коалиция - надеждата е такава да се

...
Успешна и стабилна коалиция - надеждата е такава да се
Коментари Харесай

Продължаваме промяната ще излъчва онлайн преговорите за кабинет

Успешна и постоянна коалиция - вярата е такава да се случи. Това съобщи пред Българска национална телевизия Калина Константинова от " Продължаваме промяната ". Процесът към този момент е явен - в предварителните диалози това беше едно от нещата, които обсъдихме с съдружните сътрудници и метода, който ще имаме, добави тя.

Днес ще отправим нашата покана, в която всеки от тях да излъчи по няколко специалисти по тематиките и да седнем на маса, с цел да обсъдим съответните ограничения, разяснява Константинова.

Много е значимо този развой да е транспарантен и да се излъчват онлайн тези диалози, безапелационна е тя.

Смятаме, че всеки от сътрудниците ще има време до другата седмица да приготви и съответните си оферти, и да излъчи специалисти. Идеята е тези диалози да са обществени за българските жители, а по-късно да се отдръпват, да разпишат тези оферти, по които има ясно обединяване и обща визия, и подобен тип извънредно в детайли съглашение да бъде подписано, да се поеме явен ангажимент и въз основата на тези ограничения, да се приказва към този момент за съответните хора, които биха формирали екипите, които най-добре да изпълнят тези задания.

Всеки от нас е наясно, че това ръководство ще бъде основано на коалиция, т.е. всеки е имал време да се приготви и душевен, и експертно за това, което следва, акцентира Константинова.

Нашата упоритост и предпочитание е тези договаряния да се случат много интензивно в границите на идната седмица и да можем в доста къс период да изготвим това съглашение.

Според нея, всеки от обособените обединения е с извънредно положителна и диалогична настройка за договарянията. Вече има излъчени договарящи, тези диалози са на експертно равнище, а не политически, изясни Константинова.

Всички са извънредно наясно с нуждата от сформиране на кабинет и не мисля, че някоя партия ще компрометира договарянията, счита представителката на " Продължаваме промяната ".

Тя е безапелационна, че с партията на Слави Трифонов " ИТН " могат да бъдат доста положителни съдружни сътрудници. Не виждам безусловно никаква причина това да не се случи, акцентира Константинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР