Успешен ден с хороскопа на Марица! ОВЕН Днес повечето неща няма да

...
Успешен ден с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Днес повечето неща няма да
Коментари Харесай

Девите срещат любовта, плановете се объркват за Скорпионите

Успешен ден с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Днес множеството неща няма да вървят по проект. Ще се постанова постоянно да сменяте желанията си. Важно е да запазите успокоение, да не се поддавате на провокации и да не се отказвате от концепциите си. Ако упорствате, сигурно ще постигнете задачите си. Възможно е да получите забавни предложения. 

ТЕЛЕЦ

Днес поддръжката и разбирането от страна на околните ви ще бъдат изключително значима за вас. Споделянето на паниките и подозренията с някого ще ви освободи душевен. Обърнете се към тези, които ви познават добре и няма да ви съдят. Бизнес договарянията ще вървят добре.

БЛИЗНАЦИ

Чувствайте се свободни да говорите за вашите триумфи. Днес мнозина ще се интересуват какво постигнали и по какъв начин сте го създали. Фалшивата невзискателност е безполезна, само че саморекламата ще се окаже потребна. Денят е подобаващ за подписване на покупко-продажби. Възможно е скоро да получите забавни предложения. 

РАК

Денят ще бъде удобен от професионална позиция. Дори със комплицирани задания ще се справите бързо, а решенията, които вземете в придвижване, ще се окажат верни. Ще се насладите на среща с другари, а също така ненадейно ще получите поддръжка по значим въпрос.  

ЛЪВ

Опитайте се да поемате самодейност по-често. Днес това ще бъде значимо както в бизнес сферата, по този начин и в персоналните ви връзки. Мнозина ще харесат вашите хрумвания, а ще има и такива, които ще ви предложат помощ за осъществяването им. Необичайни предложения ще ви заинтригуват. 

ДЕВА

Ще срещнете необикновени хора и бързо да се сприятелите с тях. Възможно е началото на връзка, която ще ви помогне да погледнете по нов метод на доста от събитията и по-късно да играе значима роля в живота ви. Не се преуморявайте, отделете време и за себе си. Възможна е и обич от пръв взор.

ВЕЗНИ

Със сигурност през днешния ден ще имате потребност от способността си да импровизирате, да взимате решения в придвижване и да действате без значение, без да очаквате помощ. Опитът, насъбран преди време ще ви помогне да избегнете съществени неточности. Вашите дейности през днешния ден ще привлекат внимание.

СКОРПИОН

Днес би трябвало да се опитате се да обсъждате значимите въпроси във допустимо най-спокойната атмосфера. Само по този начин ще бъде по-лесно да прокарате концепциите си и да убедите хората към вас в правотата си. Не всички проблеми могат да бъдат решени бързо. Новина ще обърка проектите ви за вечерта. 

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте с решенията. Сутринта може да наподобява, че знаете отговорите на всички значими въпроси, само че това няма да е по този начин. Дайте си малко време. Трябва да се успокоите, да съберете мислите си и да помислите деликатно. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси.

КОЗИРОГ

Ще имате страхотни хрумвания, които ще бъдат подкрепени от мнозина. Ако предложите нещо извънредно на другари или родственици, те сигурно ще се съгласят. Може да планирате взаимна отмора, някакво пътешестване или извънредно развлечение. Среща ще направи вечерта ви доста приятна. 

ВОДОЛЕЙ

Работата ви през днешния ден ще бъде повече от нормално, по тази причина не губете време и действайте. Ако поемате рационален риск ще съумеете да свършите много от дилемите си. Денят е подобаващ за другарство с хора, на които бихте желали да извършите положително усещане. Вероятно е началото на другарство или сантиментална връзка. 

РИБИ

Днес мъчно може да отделите на обичаните си хора толкоз внимание, колкото бихте желали. Възможно е, заради непредвидени събития, да се наложи да бъдат нарушени някои съглашения. Важно е в точния момент да обсъдите настоящата обстановка, с цел да избегнете искания и взаимно неодобрение. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР