И втората финалистка в любовното риалити Ергенът Маги Томова сподели

...
И втората финалистка в любовното риалити Ергенът Маги Томова сподели
Коментари Харесай

Маги проговори за "мамин Сашко": НЕ сме заедно, заблуди всички

И втората финалистка в любовното риалити " Ергенът " Маги Томова показа страстите, които е претърпяла след решението на Алек да си тръгне самичък от шоуто. Тя призна, че преди присъединяване му в " Преди обед " му била дала прошка за шокиращото решение, което е взел, само че с днешна дата обстановката се е трансформирала.

" При теб видях един човек, който не познавам. Категорично бях дала прошка на Алек, само че след всичко това, което видях, не мога да простя ", съобщи русокоската в утринното ток-шоу.

Тя изясни, че като част от риалитито, може сигурно да съобщи, че сюжет няма и че " нито един редактор не може да ти каже какво да приказваш, никой контракт също. "

" Александър през тези три месеца ме караше да имам вяра, че всичко е споделено. А тук той се отхвърля от всичко. Вече нямам доверие на нищо, което се е случило там. Този Александър ми лиши всички мемоари, които желаех да си запазя ", не скри разочарованието си Маги.

Носителката на купата " Мис Варна " изясни, че на този стадий не би го потърсила, тъй като в шоуто е надскачала себе си, защото не е жена, която прави първата крачка.

" Показвах желанията и възприятията си, открих се изцяло към него. Не бих го потърсила ", съобщи тя. Обясни също, че в случай че двамата се срещнат, не би му споделила нищо, а по-скоро би го изслушала какво той има да й каже. И макар че би се пробвала да го разбере, надали от това, което е видяла от него, още веднъж би му повярвала.

Маги изрично отхвърли и слуховете, че двамата с Младенов са дружно. " Последният път, в който го видях, беше два дни преди финала, когато той още веднъж ме накара да му допускам, че е влюбен в мен. За момент не ме е предиздвикал да мисля, че не е бил сигурен. Не укорявам решението му, не го съдя, а съм шокирана от това, което чух тук ", не скри разочарованието си Томова.

Въпреки всичко тя е щастлива, че предаването й е донесло нови две близки приятелки, с които не би се разделила. Тя отхвърли да е била подправена в " Ергенът ", както доста от останалите девойки я дефинираха. " Те ме упрекнаха, че аз диря непременно тяхното другарство, което не е по този начин. Бях отворена и открита да приказвам с всяка от тях. Не обичам да залепвам етикети, тъй като на мен ми се случва непрекъснато ", съобщи Томова.

Тя изясни, че чака в живота й да се появи нова обич и че сърцето й е отворено и е уверена, че ще й се случи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР