Пътниците на борда на ужасяващия турбулентен полет на Сингапурските авиолинии,

...
Пътниците на борда на ужасяващия турбулентен полет на Сингапурските авиолинии,
Коментари Харесай

Пътниците на борда на ужасяващия полет на Сингапурските авиолинии възхваляват геройския кабинен екипаж, който „стоически продължи“

Пътниците на борда на ужасяващия турбулентен полет на Сингапурските авиолинии, оставил един умрял и стотици ранени, похвалиха кабинния екипаж, че е останал спокоен и „ философски “ продължаващ.

Самолетът Boeing 777, пътуващ за Сингапур, беше заставен да направи спешно кацане в Тайланд, откакто беше ударен от смъртоносна турбуленция, до момента в който кабинният екипаж натоварваше колички за закуска и стартира да сервира гореща храна за пасажерите. След няколко леки удара знакът за защитен колан на полета беше включен и екипажът, следвайки общоприетата рутина, стартира да ревизира дали пасажерите са с сложени колани.

Секунди по-късно самолетът ненадейно падна на хиляди фута. Пътниците и кабинният екипаж бяха изпратени да летят през кабината. На фотосите, направени от вътрешността на кабината, се виждат разпръснати по пода ястия по време на полет, до момента в който няколко пасажери са останали покрити с кръв, откакто са били хвърлени от ужасяващата турбуленция.

Андрю Дейвис, мениджъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР