"Усмивката - тя среща двама млади"... Нещо такова се пееше

...
"Усмивката - тя среща двама млади"... Нещо такова се пееше
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Вижте колко много ползи носи една усмивка

"Усмивката - тя среща двама млади "... Нещо такова се пееше в една наша ария. И е реалност. Усмивката освен ни среща, тя ни отваря и куп порти. Носи ни единствено изгоди. Вижте какви!

Усмивката провокира доверие. Да, в днешното намусено и стресово време, усмивката ни споделя, че против нас стои човек, на който можем да се доверим.

Усмивката кара другите да ни простят по-лесно! Когато хората са били хванати в провинения и нарушение на разпоредбите могат да провокират приемливост и милостиво отношение, в случай че се ухилен, като даже няма изключително значение дали усмивката е подправена, отговорна или изцяло откровена.

Усмивката извинява нещо, което сме създали без да желаеме... Забравили сте да купите подарък на половинката си за годишнината? Забравил сте името на значим клиент? В тези и всевъзможни сходни случаи усмивката е методът на държание, който ще “разчупи леда”.



Усмивката е доста мощен метод да понижим бързо и дейно напрежението и терзанието при основала се отрицателна обстановка. И сигурно ще усъвършенства настроението ни.

Когато сме нервни или уплашени, е по-малко евентуално да забележим хрумвания, които са по периферията на съзнанието ни. Усмивката може да ни помогне да ги видим.

Усмихнете се за секс! Усмивката на дамата има вълшебен резултат върху мъжа. Изследване е разкрило, че когато една жена е установявала контакт с очи, е била потърсена в 20% от случаите. Но когато е добавила и усмивка, е била потърсена в 60% от случаите.



Скрийте същинските си мисли! До скоро психолозите смятаха, че откровената усмивка, която стига чак до очите, не може да бъде фалширана. Но скорошни проучвания демонстрират, че до 80% % от хората могат да имитират откровена усмивка или най-малко ненапълно.

Усмихнете се и светът ще се усмихне с вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР