Услугата Google Photos се научи да разпознава домашните любимци. По-рано,

...
Услугата Google Photos се научи да разпознава домашните любимци. По-рано,
Коментари Харесай

Услугата Google Photos се научи да разпознава домашните любимци

Услугата Гугъл Photos се научи да разпознава домашните любимци. По-рано, програмата разпознаваше единствено човешките лица, което опростяваше сортирането на фотосите. Сега обаче, системата може да подрежда и фотосите на домашните любимци.

Услугата към този момент може освен да разграничи животното от индивида, само че и да разпознава четириногото по неговото лице. Актуализираната версия към този момент е налична за платформите Android и iOS. След като потребителите инсталират надстройката, името на раздела “Хора” ще се промени на “Хора и животни”.

След като потребителя назове името на своя домакински любим, програмата го води в обособена директория, където след подбиране се появяват фотоси с присъединяване му. Разработчиците са уверени, че обновената услуга ще Ви помогне по-бързо да изберете най-хубавата фотография на четириногия си другар.

Изненадите обаче не свършват до тук. Гугъл също по този начин ще направи допустимо разпознаването на домашните любимци по порода и потреблението на емоджи. За момента, програмата може да разпознава единствено кучета и котки. Но е изцяло допустимо, скоро да стартира да познава и хамстерите, зайците, плъховете и чинчилите, а може би даже и риби и костенурките.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР