Усложнена е обстановката по пътищата в цялата страна заради падналия

...
Усложнена е обстановката по пътищата в цялата страна заради падналия
Коментари Харесай

По пътищата в зимни условия през погледа на „Аз, репортерът“

Усложнена е ситуацията по пътищата в цялата страна поради падналия сняг и навявания в съвсем цялата страна. В рубриката „ Аз, репортерът “ получихме сигнали за паднали дървета, непочистени автомагистрали и водачи с летни гуми.

Поради изобилните снеговалежи видимостта ще бъде мощно понижена

Много от потребителите пишат „ снегът отново ни изненада “.

На автомагистрала „ Тракия “ при изобилен снеговалеж е ледена пързалка, оповестяват пътуващи по автомагистралата довечера.

Огромно запушване на пътя за Враца след Радотина е провокирал тир, който е опитал комплицирана маневра на път със сняг и лед. Опитите да бъда изместен към този момент не дават триумф, написа до bTV блокиран водач.

„ На остарелия път през Витиня в посока София след разклона за Арабаконак има паднало дърво, което блокира пътя и колите не могат да минат “, предизвестява консуматор в „ Аз, репортерът “.

Друг консуматор на платформата се оплаква от рискови маневри по заснежените улици на София и шофиране с летни гуми.

На страницата си във Facebook от Министерство на вътрешните работи подсетиха , че при изобилен снеговалеж би трябвало да сме доста деликатни на пътя.

От полицията прецизират, че поради снеговалеж и разчистване на пътните настилки към 21 ч. довечера е лимитирано придвижването на тежкотоварни коли на територията на областите Видин, Монтана, Враца и Плевен. Затворен за всички транспортни средства е Проходът на Републиката.

В понеделник – утихване напразно и повече слънчеви часове

Червен и оранжен код за плевел вятър и превалявания от дъжд и сняг е в действие за неделя за доста области в страната.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР