„Усилията на турския домакин за преговори между Русия и Украйна

...
„Усилията на турския домакин за преговори между Русия и Украйна
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков: Русия иска да заобиколи народа на Украйна и да замрази конфликта

„ Усилията на турския хазаин за договаряния сред Русия и Украйна са невероятни. Турската страна употребява всевъзможни техники, с цел да се реализира позитивен резултат. Но няма оптимизъм, че през днешния ден или на следващия ден ще се стигне до пробив. Според мен това, което виждаме на терен, това са същинските договаряния – бомбардировките, гърмежите, военните хитрости. Това сподели за БНР интернационалният анализатор проф. Владимир Чуков.

„ Основните отстъпки са направени преди две седмици, когато бяха решени общите проблеми – статута на Украйна, на съветския език, участието в НАТО. Останаха по-трудните отстъпки – земята, територията на Украйна Русия употребява всевъзможни военни средства “, съобщи Чуков.

Проф. Чуков добави, че Русия желае да заобиколи народа на Украйна и да наложи помирение, което да бъде нищо повече от замразен спор: „ Те ще търсят сходен вид помирение в оптималната степен, защото от това зависят и глобите “.

По думите му, на руско-украинската граница се следи скупчване на 150 000 души, подготвени да поемат втората вълна офанзива.

„ Събират се хора отвред, с цел да се бият в Украйна. Обсадата на Киев – цялостен блокаж, може да провокира надделяване на трендове в полското военно командване. Полша има струпани войски на границата с Украйна. Трябва да се внимание “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР