Усилената работа по „Рамбо 5“ на наш терен възпрепятства холивудския

...
Усилената работа по „Рамбо 5“ на наш терен възпрепятства холивудския
Коментари Харесай

Слай пропусна дипломирането на дъщеря си заради снимките в България

Усилената работа по „ Рамбо 5 “ на наш терен попречва холивудския ас Силвестър Сталоун да приветства дипломирането на най-голямата си щерка София.

22-годишната хубавица приключи „ Комуникационен мениджмънт “ в Южнокалифорнийския университет. Актьорът обаче я поздрави задочно благодарение на обществените мрежи. „ Ние сме извънредно горди с теб и необикновено сложната работа, която свърши. Ти надмина всичките ни упования. Благодарим ти. Обичаме те! “, написа той. Майката на София – някогашният модел Дженифър Флавин, добави, че най-вече цени в наследницата си състраданието и положителното й сърце.

Сталоун и Флавин са дружно от 21 години и възпитават още две девойки – Систин и Скарлет.

Екранният Роки Балбоа има и двама сина от предходен брак - Сейдж Сталоун, който умря през 2012 година, както и Серджо, който е аутист.

Преди дни Слай издаде, че най-голямата му спънка у нас е, че той е надалеч от семейството си.

„ Липсват ми фамилията и дома, само че се надявам, че си заслужава “,

призна той. Близките му обаче го зарадваха с колет на снимачния сет в полите на Витоша. Той получи зелено яке с череп с барета и надпис Рамбо на гърба.

Междувременно стана ясно, че Сталоун ще осъществя концепцията, която преди години опита да котира като продължение на историята за паметния воин. През 2009 година той започва кампанияза заглавието

„ Рамбо против Хищник “, въодушевено от романа Hunter на Джеймс Байрън Хъджинс. Сюжетът наблюдава персонаж, напълно като че ли граден по облика на обичаната ни зелена барета, който е назначен от държавното управление да се изправи против страховито страшилище. „ Бащата “ на съществото със свръхестествени мощ и експедитивност, е също човек, като той се оказва Голямото зло в черновата на готвения сюжет.

Припомняме, че девет години преди да застане пред камерата за „ Последна кръв “ - заглавието на сниманата сега пета част от франчайза за Рамбо, почитатели укориха Слай поради желанието му да извади историята от зоната на действителността. Преди броени дни публично бе оповестено, че филм по Hunter въпреки всичко ще има, като с изключение на реализатор на основната роля, звездата евентуално ще служи и като сценарист. Новината съответства и с появяването на спекулациите, че Сталоун ще снима още няколко продукции в България. Още през април в София ще щракне клапата на дълго чакания филм „ Непобедимите 4 “. Очаква се тук да бъде снимана и новата кинорожба на Слай.

Източник: Monitor
Снимка: AFP София
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР