Уругвайският защитник на Барселона Роналд Араухо е получил контузия на

...
Уругвайският защитник на Барселона Роналд Араухо е получил контузия на
Коментари Харесай

Барса иска още продажби, защитник се контузи

Уругвайският бранител на Барселона Роналд Араухо е получил травма на левия крайник и ще остане отвън игра за избран интервал от време, оповестиха от каталунския клуб без да прецизират период за възобновяване на футболиста.

Тимът на Барселона ще одобри Кадис във втория си мач за сезона в Ла Лига в неделя, 20 август.

24-годишният Араухо пропусна огромна част от предишния сезон поради травма, което докара до спомагателни проблеми за Барселона изключително в Шампионската лига.

Сега очакванията в тима са уругваецът да бъде на линия за игра допустимо най-скоро, като сега се чака възобновяване му да отнеме сред 4 и 6 седмици.

Междувременно на „ Камп Ноу “ се надяват, че ще продадат още футболисти в последните седмици на летния трансферен прозорец, макар че неотдавна се разделиха с Франк Кесие и Усман Дембеле.

И Клеман Ленгле, и Сержиньо Дест не попадат в проектите на старши треньора Шави Ернандес за идващия сезон, а от клуба търсят метод да се разделят с тях за непрекъснато. Нито един от двамата футболисти обаче не е покрай разлъка с каталунците.

Друг от актуалните състезатели на Барселона, който може да напусне отбора, е Маркос Алонсо. 32-годишният бранител подписа нов контракт през предишния сезон, само че още не е регистриран в Ла Лига, а съгласно изданието The Athletic клубът е подготвен да се раздели с него.

Двете страни не бързат за възможен трансфер, защото Алонсо е част от проектите на наставника Шави, само че управлението на каталунците ще обмисли допустима разлъка с футболиста при „ забавна “ оферта.

Ако Барселона не получи предложение за Маркос Алонсо, той ще остане в състава и се чака да бъде регистриран в Ла Лига до края на трансферния прозорец.

Междувременно новият състезателен шеф Деко се срещна с футболистите, откакто подписа контракт за три сезона.

Бившият състезател на " синьо-червените " посети клубната база Сиудад Депортива и и съумя да организира къса среща с сегашния състав на Барса. Деко беше съпроводен от президента на каталунците Жоан Лапорта.

Роденият в Бразилия някогашен национал на Португалия носи екипа на Барса в интервала 2004-2008 година и познава чудесно клубната философия и ситуацията в тима.

45-годишният Деко е някогашен съотборник на сегашния старши треньор на " синьо-червените " Шави. 

Андерсон Луис де Соуза (Деко) завоюва два пъти купата в Испания и един път Шампионската лига с Барса. Той мина на " Камп Ноу " от Порто през 2004 година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР