Барселона отново показа колеблива игра и не успя да вземе

...
Барселона отново показа колеблива игра и не успя да вземе
Коментари Харесай

Барса отново показа колебания и се провали срещу Райо като гост

Барселона още веднъж сподели неуверена игра и не съумя да вземе оптималните три точки от гостуването си на Райо Валекано, след 1:1 в дуел от 14-ия кръг на Ла Лига. 

Домакините сътвориха първия късмет в дуела в 10-ата минута, когато Унай Лопес шутира по земя, а вратарят на Барселона в днешната среща Инаки Пеня съумя да блесне със избавяне. 

В 27-ата минута Ламин Ямал пое топката и залъга отбраната на Райо, само че изстрелът му бе отразен от Столе Димитриевски. 

В 39-ата минута домакините съумяха да поведат в резултата с гол на Унай Лопес, който стигна до отбитата топка и със мощен изстрел съумя да я прати в десния ъгъл на вратата, защитавана от Пеня. 

Барселона можеше да изравни при започване на втората част, само че удар с глава на Педри мина малко над напречната греда в 57-ата минута. 

Десет минути по-късно гостите имаха искания за дузпа за нарушаване против Алехандро Балде, само че такава не последва. 

Барселона съумя да стигне до изравнителния гол чак в 82-ата минута, когато Алехандро Балде центрира остро в наказателното поле, а Флориан Лежюн се опита да попречи на Роберт Левандовски да играе с топката, само че вместо това я прати в личната си врата. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР