Бъдещето на Рафиня в Барселона е поставено под сериозна въпросителна.

...
Бъдещето на Рафиня в Барселона е поставено под сериозна въпросителна.
Коментари Харесай

Барселона се разделя с Рафиня още през януари?

Бъдещето на Рафиня в Барселона е сложено под сериозна въпросителна. Бразилското крило по този начин и не можа да покаже най-хубавото от себе си след прехвърлянето си от Лийдс през 2022 година и в клуба към този момент се замислят за възможна негова продажба през идващото лято, разкрива " Спорт ".

Още през предишния сезон Рафиня имаше компликации да се пребори с Усман Дембеле за титулярно място по десния фланг на офанзивата, само че травма на французина му даде късмет да запише повече игрово време и да помогне за продобиване на купата в Ла Лига. Очакваше се след продажбата на Дембеле през лятото, бразилецът да стане корав титуляр в схемата на Чави Ернандес, само че той си изкара червен картон още в първия мач за сезона, след което бе преместен в стартовата единайсеторка от младока Ламин Ямал. От началото на сезона той е бил титуляр в едвам 3 мача в Ла Лига и 2 в Шампионската лига.

Спортният шеф Деко, който преди този момент бе сътрудник на Рафиня, към момента не е изгубил изцяло доверието си в него и има вяра, че той може да се върне към най-хубавата си форма в хода на сезона. Ако това не се случи обаче, бразилецът може и да бъде подложен в трансферната листа през идващото лято.

На " Камп Ноу " са наясно, че могат да вземат много добра сума за Рафиня, за който бяха платени 58 млн. евро на Лийдс. Със сигурност клубът ще може да си върне огромна част от инвестицията, като интерес към бразилеца има от страна на много богати клубове като Нюкасъл и отбори от Саудитска Арабия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР