Уругвай нанесе първа загуба на Бразилия в световните квалификации в

...
Уругвай нанесе първа загуба на Бразилия в световните квалификации в
Коментари Харесай

Уругвай повали Бразилия, Меси с два гола и рекорд за успех над Перу

Уругвай нанесе първа загуба на Бразилия в международните квалификации в зона КОНМЕБОЛ, откакто се наложи над петкратните първенци на планетата с 2:0 вкъщи.


Дарвин Нунес даде преднина на „ урусите “ в края на първото полувреме. Нападателят на Ливърпул имаше пръст и във втория гол в мрежата на Едерсон, дело на Николас Де Ла Крус в 77-та минута. Разочарованието за Селесао бе цялостна, откакто огромната звезда и изпълнител номер 1 в историята на националния тим Неймар бе наложително сменен в края на първата част от Ричарлисон, като подозренията са за сериозна контузия на коляното.

Уругвайците изравниха Бразилия в таблицата, като и двата отбора са с по 7 точки.

Лидер е международният първенец Аржентина, който продължава да марширува решително в квалификациите, откакто записа четвърти следващ триумф. Този път жертва на „ албиселесте “ стана тимът на Перу, който бе победен с 2:0 като посетител. И двата гола за аржентинците означи Лионел Меси, който реализира нов връх в забележителната си кариера. Фаворитът за „ Златната топка “ стана най-резултатният южноамерикански футболист в международни квалификации, като към този момент има 31 попадения, с едно повече от някогашния си съотборник в Барселона Луис Суарес.


За аржентинците предстоят два тежки мача – домакинство на Уругвай и посещение на Бразилия през ноември, до момента в който перуанците, които са предпоследни с едвам една извоювана точка, играят с Боливия и Венецуела.

В останалите мачове, венецуелците реализираха класическа победа над Чили с 3:0, Парагвай надделя Боливия с минималното 1:0, а Еквадор и Колумбия направиха нулево тъждество. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР