Ура, жив е, яхната му се появи във Вонсан. Не,

...
Ура, жив е, яхната му се появи във Вонсан. Не,
Коментари Харесай

Светът за Ким:Ура, жив е! Не мъртъв е!

Ура, жив е, яхната му се появи във Вонсан. Не, мъртъв е. При това от седмица и ще го разгласят през уикенда. Двете коронно спорни информация за севернокорейския водач Ким Чен Ун обиколиха света за по-малко от 20 часа. При това публикувани от съществени и авторитетни международни медии.

55-метровата яхта на Ким Чен Ун дебаркира покрай вилата му в крайбрежния курорт във Вонсан, демонстрират нови сателитни изображения, стана ясно късно нощес, разгласи Reuters. Сателитните фотоси допускат, че той е жив и здрав, тъй като всякога, когато една от лодките на Ким дебаркира до вилата през последната година, се удостоверява, че той е там, в това число и през май предходната година, когато той изчезна от очите на обществото за няколко седмици.

Спекулациите за здравето и местоположението на Ким избухнаха след невижданото му неявяване от празненствата на 15 април в чест на рождения ден на починалия му дядо и създател на Северна Корея Ким Ир Сен.

Във вторник уебсайтът за мониторинг на Северна Корея NK PRO заяви, че комерсиалните сателитни фотоси демонстрират, че лодките, постоянно употребявани от Ким, са създали придвижвания, които допускат, че той или неговият антураж може да са в региона на Вонсан, писа Reuters, като се базира на отчет от американския план за мониторинг на Северна Корея North 38.

Днес пък Дзи Сон Хо, избягал от Северна Корея и станал народен представител в южнокорейския парламент, съобщи, че на 99 % севернокорейския водач Ким Чен Ун е мъртъв и властта ще поеме неговата сестра. Той съобщи, че е бил осведомен, че Ким е умрял седмица по-рано и че Пхенян може да пусне новината през уикенда, заяви " Мирър ".

Има признаци, че Ким не взема лидерски решения и Северна Корея скоро ще спре да се пробва да предотврати бързото разпространяване на слуховете, че е умрял или е в неприятно здраве. Според Дзи е допустимо в същото време да се разгласи, че сестра му Ким Йо Чен ще бъде определена за правоприемник на Ким. Дзи разясни, че е бил прочут, че Ким е умрял предишния уикенд след претърпяна интервенция на сърцето. Според него Северна Корея не е оповестила незабавно гибелта на водача си и не е оповестила интервал на печал, защото е изправена пред комплицирания въпрос за наследяването на властта.

Дзи, който завоюва място за съразмерно посланичество на изборите в Южна Корея на 15 април, сподели пред организация Йонхап Нюз: „ Чудя се какъв брой дълго би могъл да издържи след сърдечно-съдова хирургия. Информиран съм, че Ким е умрял предишния уикенд. " Той добави: " Не съм 100 % сигурен, само че мога да кажа, че опцията е 99 на 100. Смята се, че Северна Корея се бори със комплицирания въпрос за приемствеността. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР