Управляващият директор на МВФ Кристалина Георгиева настоя, че фондът остава

...
Управляващият директор на МВФ Кристалина Георгиева настоя, че фондът остава
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева има правилните умения да ръководи МВФ

Управляващият шеф на МВФ Кристалина Георгиева настоя, че фондът остава надеждна институция макар абсурда с изказванията за манипулирани данни и съобщи, че има верните умения да ръководи и да укрепи морала на чиновниците си, предаде в. Financial Times след вчерашния брифинг в МВФ. 

``Служителите на МВФ са образцови в метода, по който правят работата си и няма подозрение в достоверността на МВФ или нашите данни и изследвания``, сподели Георгиева. Визирайки централата на Световната банка, тя добави, че ``проблемът - той е от другата страна, на 19 -та улица``.

24 -те изпълнителни шефа на фонда, представляващи 190 страни, преодоляха и взеха решение да въпреки , при който бе упрекната, че до момента в който е била основен изпълнителен шеф на Световната банка е повлияла на класацията на Китай в отчета Doing Business. 

 Георгиева съобщи, че опитът ѝ в Световната банка потвърждава, че има способността да се оправи с недоволството измежду чиновниците. Тя сподели, че институцията се е намирала в смутно време, когато идва като нов изпълнителен шеф през 2017 година ``Девет месеца по-късно изследването измежду личния състав в Световната банка показва незабравим поврат в морала, доста повишение на доверието към висшето управление. Асоциацията за ръководство на хора назова това ``фактора Кристалина``, напомни тя.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР