Управляващите трябва да работят така, че да са пълни чекмеджетата

...
Управляващите трябва да работят така, че да са пълни чекмеджетата
Коментари Харесай

Радев заподскача от чекмедже в чекмедже

Управляващите би трябвало да работят по този начин, че да са цялостни чекмеджетата на жителите, а не да пълнят своите лични чекмеджета, изрично съобщи през днешния ден президентът Румен Радев, който бе на посещаване в Трявна.

" Сега желая тези от властта с цялостните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят разговор. Е, няма по какъв начин да стане ", изрече се Радев.

Той уточни, че дълбоката рецесия на доверие може да се излекува единствено с оставка, с почтени избори и с ново доверие, с цел да е ясно отсега нататък по какъв начин ще се работи.

Шестнадесетото издание на четиридневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, поради епидемиологичната конюнктура в страната.

По-рано през днешния ден беше открита изложбата " Учители и възпитаници ", в която бяха показани произведения на проф. Антон Дончев, доцент Роберт Танев и Антон Георгиев. Празничната вечер продължава с награждаването на отличените в състезанието за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови и концерт навън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР