Управляващите са се самосвалили, защото са във властта заради самата

...
Управляващите са се самосвалили, защото са във властта заради самата
Коментари Харесай

Митов: Управляващите се самосвалиха! Искат само власт и постове. ДБ седят заради ,,столчето“

Управляващите са се самосвалили, тъй като са във властта поради самата власт и постовете. Това мнение изрази Даниел Митов от ГЕРБ.

„ Те се самосвалиха. Защото ръководещите партии са се хванали за властта – просто поради самата власт. И то си пролича от този „ запис ”. В този диалог на Демократична България си пролича, че те нямат нищо общо с другите, само че седят поради самата власт, поради столчето ”, съобщи той в утринния блок на Нова ТВ.

„ Партиите желаят разнообразни неща в разнообразни моменти от политическия живот. Имат техните претекстове, откакто се натрупа сериозна маса от политически стремежи в една и съща посока – се отива натам. Очевиден е неуспехът на държавното управление ”, отговори Митов на въпрос дали се задават предварителни избори.

По думите му обаче, когато има очевидности и ясно несправяне със дилемите – отиването на избори е напълно обикновено. „ Това е и желанието на огромна част от българските жители, Нашите гласоподаватели желаят да се отиде на избори ”.

И добави: „ Кой ще е предстоящ партньор- вземат решение българските гласоподаватели. Когато отидем на избори, когато станат ясни резултатите – тогава ще се взема решение кой ще е предстоящ сътрудник и кой не. И то въз основата на общи ценностни и философки разбирания за това в каква посока би трябвало да се движи страната ”.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР