Управляващата Партия на справедливостта и развитието на президента на Турция

...
Управляващата Партия на справедливостта и развитието на президента на Турция
Коментари Харесай

Партията на Ердоган провежда шестия си конгрес

Управляващата Партия на справедливостта и развиването на президента на Турция Реджеп Ердоган се чака да направи промени във висшето управление на планувания за през днешния ден шести конгрес, осведоми ДПА.

Планираните рокади в управлението на срещата в Анкара ще са част от подготовката за идните локални избори, планувани за март 2019 година

Ердоган се чака да бъде избран отново за партиен водач на конгреса. Според държавната медия TRT партията също ще избере " нов екип A ". TRT добавя, че хиляди хора от цялата страна ще участват на конгреса, който се организира при засилени ограничения за сигурност в състезателен център в Анкара с 10 500 места.

52-ма държавни ръководители са поканени на събитието. Председателят на Държавната дума на Русия и представител на Комунистическата партия на Китай се чака да вземат участие на конгреса, осведоми Анадолската организация и добавя, че повече от 600 локални и задгранични публицисти, представители на осем турски политически партии и неправителствени организации също ще участват.

Събитията през днешния ден идват на фона на разрива в връзките сред Турция и Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР