Управителят на Пирин – Атанас Дафинов, обори твърденията на Крум

...
Управителят на Пирин – Атанас Дафинов, обори твърденията на Крум
Коментари Харесай

Пирин отговори на Крум Бибишков, искат детектор на лъжата

Управителят на Пирин – Атанас Дафинов, обори изказванията на Крум Бибишков за прехвърлянето на сина му Марсел в Ювентус. Бившият нападател съобщи, че „ бианконерите “ са били подготвени да дадат 800 000 евро за 16-годишния състезател, а „ орлетата “ са изпуснали тази сума, тъй като не са предложили на Бибишков-младши контракт.

Ето позицията на Пирин и Дафинов:

Обръщение на Атанас Дафинов, шеф на ОФК Пирин по отношение на изявлението на Крум Бибишков по БТВ, излъчено на 6 юли.

" Правя това послание в името на истината, която заслужават всички обичащи Пирин. Това не е нашият жанр на работа, само че когато има откровени неистини, ние не може да стоим безучастни.

Твърденията на Крум Бибишков, че не сме предложили професионален контракт на сина му Марсел са безспорна неистина! Имахме специфичен диалог за професионален договор, на който участва и очевидец. Тогава Крум Бибишков даде обещание, че в случай че тимът се избави, ще се подпише договорът, само че откакто Пирин си обезпечи оставане в елита, се скри. Всички други изказвания са лъжи и аз съм подготвен да предизвикам Крум Бибишков на детектор на лъжата, който да покаже правотата на изказванията.

Искам да попитам и кой и по какъв начин дефинира нереалната сума от 800 000 евро за състезател на 16 години?

Никое дете не би трябвало да бъде отговорно за некомпетентните дейности и изказвания на родителите си! Въпреки всички грозни думи и откровени неистини, Пирин пожелава триумф на Марсел и попътен вятър в школата на Ювентус и дано да следва единствено своя път! ".

С почитание, Атанас Дафинов, шеф на ОФК Пирин.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР