Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля

...
Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля
Коментари Харесай

Ива Стоянова напуска Нова

Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се отдръпва от компанията дружно с братя Домусчиеви. Тя персонално разгласи през днешния ден новината, че напуща ръководството на медията. Това става ден след известието на Комисията за защита на конкуренцията, че утвърждава договорката за продажба на NOVA на United Group – водещ снабдител на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

" Станах шеф на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните притежатели Кирил и Георги Домусчиеви и считам, че е редно и почтено да се отдръпва дружно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развиването на групата. Щастлива съм, че сега медията е безспорен водач на пазара и по гледаемост, и по доходи. Работих с извънредно стимулиран екип от експерти, които имам вяра, че ще реализират още по-големи триумфи и им ги поисквам от сърце ", съобщи Ива Стоянова

Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават триумфи в бъдещи професионални инициативи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР