Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) разгледа

...
Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) разгледа
Коментари Харесай

БПГА: Твърдо стоим на позицията си, че нелоялните търговци в отрасъла увреждат интересите му

Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация (БПГА) прегледа на съвещанието си на 22.03.2017 година писмената молба на Георги Самуилов, в качеството му на шеф на „ Инса Ойл” ООД, за преустановяване на участието на компанията в сдружението.

Изразяваме безапелационното си противоречие с претекстовете на господин Самуилов за овакантяване на асоциацията. Представител на „ Инса Ойл” ООД е взел участие в разискването на всички хрумвания, препоръчани на вниманието на работната група по подготовката на законопроекта за административното контролиране на сектора, и е бил изцяло осведомен за всички елементи, засягащи този план, както и всички членове на БПГА. Поради това, ненадейно появилото се отвращение от страна на тази компания да се лимитират нарушаванията на нелоялните играчи на пазара и да се постави ред в бранша, буди подозрение за действителните й претекстове.

Управителният съвет на БПГА взе решение, съгласно Устава на сдружението, да предложи на Общото заседание на БПГА да изключи „ Инса Ойл” ООД от членския състав на организацията по молба на компанията.

Твърдо стоим на позицията си, че нелоялните търговци в бранша повреждат ползите на спазващите разпоредбите участници на пазара и изкривяват конкуренцията в този отрасъл. Ние, членовете на БПГА, сме уверени, че позитивното отношение към плана на закон за административното контролиране на стопански действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис от страна на всеки участник на пазара на горива е явен знак за неговото твърдо желание да работи легално и съгласно разпоредбите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР