Управителните съвети на синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР)

...
Управителните съвети на синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР)
Коментари Харесай

Полицаи и надзиратели прекратяват палатковия протест

Управителните препоръки на синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) и на синдиката на чиновниците в пандизите в България приключват десетдневния палатков митинг пред Министерството на финансите. Това оповестиха от обединенията.

Двете организации минават към общи дейности, тъй като споделят, че за следващ път са уверени в пренебрежението на ръководещите страната към социално-икономическите права на чиновниците в Министерство на вътрешните работи и Министерството на правораздаването.

" Работим за сигурността на България и българския народ. В приватизационни покупко-продажби не сме взели участие, нито сме усвоявали еврофондове и ще пазиме правото си на почтени условия на труд и на почтено възнаграждение, както сме го правили от 2009 година до момента ", показват синдикатите.

Те упорстват за действителна, а не имитативна , в прорез с оповестените планове промяна , която да подсигурява нужните средства и запаси за битка с престъпността и положително възнаграждение на труда.

От обединенията показват, че митингът ще продължи. След два дни ще разгласят идващите си стъпки.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР