Упражненията са нъплно приложими и лесни за изпълнение от всеки Прочетете,

...
Упражненията са нъплно приложими и лесни за изпълнение от всеки
Прочетете,
Коментари Харесай

Тренировката на Джейсън Момоа за поддържане на перфектна форма

Упражненията са нъплно използвани и лесни за осъществяване от всеки

Прочетете, с цел да разберете по какъв начин тренира Джейсън Момоа. Как той поддържа тялото на Аквамен през годините и какви привички има той.

Въпреки че е правилно, че комплектите с външни тежести, които механично подтикват мускулните нишки, са идеални за хипертрофия (за по-големи мускули), само че художествената гимнастика и функционалното образование не остават по-назад. Всъщност има доста практикуващи тези две дисциплини, които могат да се похвалят както с обработено ядро, по този начин и с обемисти бицепси.

Както стана всекидневно измежду звездите, които играят супергерои, част от изявленията им в обществените мрежи се състоят в това да демонстрират по какъв начин се приготвят за функциите. И по този начин успяхме да научим, че Джейсън Момоа базира своята рутина на функционално образование.

Какво е функционална мускулна подготовка?

Може да сте виждали фитнес зала, предлагаща „ функционални класове “. Или може би сте чели история като тази за Джейсън Момоа, който тренира функционални мускули вместо обичайните машини.

Но каква е тази модалност? Както подсказва името му, това е контролирано и серийно упражнение, което цели да усъвършенства физическото ви положение за ежедневна функционалност.

Това значи, че проектът няма за цел да има естетични мускули, а е потребен за всекидневието. Ето за какво препоръчаните придвижвания имат ясна многоставна ориентировка, както ще разбираем по-късно. Междувременно се подтиква и салдото на индивида, което е главно качество от момента, в който се събудим, до момента в който си легнем вечер.

Сега към този момент е допустимо да разбирате по-добре този вид трениране. Функционалното мускулно образование на Джейсън Момоа ще ви даде по-големи мускули, само че също по този начин би трябвало да ви направи по-ефективни при осъществяването на елементарни ежедневни задания като навеждане, постигане до далечен предмет или просто вървене.

Кой са обичаните извършения на Джейсън и по какъв начин да ги практикуваме?

Актьорът популяризира главните си извършения в обществените мрежи. Това обаче не значи, че те са единствените функционални извършения. Въпреки това е забавно да се прегледат тези варианти, които той направи известни и които могат да служат като управление за тези, които стартират във функционалната модалност.

Български клекове или сплит клекове

Този клек употребява отсрочен крайник, нормално на скамейка или на нещо повдигнато. По този метод предният крайник прави придвижването нагоре и надолу по един тип небалансиран метод.

Към комплекта може да се добави гиря за спомагателна трудност. Има и разновидности с щанги за задържане при осъществяване на придвижването.

Джейсън Момоа извършва 6 серии от по 10 повторения за всеки крайник. Това се равнява на 120 цялостни придвижвания.

Катерене

Катеренето е дисциплинираност сама по себе си. Съществува в закрит вид на стени за катерене, оборудвани за тази цел, както и в алпийски вид навън (на канара или лед).

Джейсън Момоа е добър катерач. Като такива, многоставните придвижвания са предписание, защото всяко удължение за постигане на задържане или благонадежден захват постоянно включва разнообразни мускули.

Катеренето от своя страна изисква твърдо ядро. През огромна част от времето е належащо да бъде в непрекъснато и изотонично стесняване на коремните мускули, с цел да приближи тялото по-близо до стената и да балансира противотежестта на гравитацията.

Медицинска топка

Използването на здравна топка е функционална опция на обичайните тежести. Обектът разрешава повече многоставна динамичност, с нужда от баланс и мощна съществена подготовка.

Медицинските топки са с друго тегло и могат да се употребяват за мятане от себе си, за мятане на сътрудник или за въртене на оста на тялото и чувство на центробежно налягане. Някои хора контролират придвижванията си, с цел да ги вършат постепенно. Други избират избухливи придвижвания.

Така или другояче, това е повсеместен инструмент, който се вписва доста добре в проектите за функционално образование. Също по този начин не е за подценяване прецизността, нужна в ръцете за задържане на топката, което прибавя подготовка за китките и пръстите.

Инфо: https://www.france24.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР