Уплашени от нарастващото недоволство на народа, заради лъжите и обидите

...
Уплашени от нарастващото недоволство на народа, заради лъжите и обидите
Коментари Харесай

ВОЛЯ: ВМРО искат затвор за граждани които ги хулят

„ Уплашени от възходящото неодобрение на народа, поради лъжите и обидите на Вътрешна македонска революционна организация към българските жители, парламентарната им група под паника внесе законопроект-харакири. За да не бъдат изобличавани техните безобразия в политиката, пробват обезверения ход да се скрият зад закон “, се споделя в позиция на партия Воля.

По-рано Вътрешна македонска революционна организация изиска промени в Наказателния кодекс, с които политици да бъдат по-строго глобени за засегнатост или клюка против свои съперници или елементарни жители.

„ С настояването да бъдат глобявани и вкарвани в пандиза измамниците и грубияните в политиката, де факто осъждат самите себе си. Те са първите, които би трябвало да бъдат подведени под отговорност, по силата на подобен закон “, споделят от Воля.

„ Излъгаха българския народ, че ще създадат минималната пенсия 300 лева; лъжат, че са срещу третия пол и Истанбулската конвенция; не осигуриха служител на реда във всяко село; наскърбиха с цинични думи българските дами. Само това е премного да попаднат под ударите на този закон “, написа в позицията на партията на Веселин Марешки.

„ Излиза, че всеки българин, който ги ругатни за неизпълнените обещания и за обидите, би трябвало да влезе в пандиза. Това е нечувана цензура и ограничение правата на жителите. Затова ние дефинираме този план като закон против българския народ “, приключва позицията на Воля.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР