Университетът на Флорида елиминира всички позиции за многообразие, равнопоставеност и

...
Университетът на Флорида елиминира всички позиции за многообразие, равнопоставеност и
Коментари Харесай

Университетът на Флорида премахва всички позиции за многообразие, равнопоставеност и приобщаване поради ново държавно правило

Университетът на Флорида отстрани всички позиции за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване заради ново щатско предписание, което не разрешава прибавянето на такива стратегии, според административна записка от университета.

В допълнение към съкращаването на всички позиции в DEI, UF ​​също затвори офиса на основния чиновник по многообразието и спря фокусираните върху DEI контракти с външни снабдители, според бележката, в сходство с Борда на Флорида от разпоредба на шефа 9.016.

Регламентът дефинира DEI като „ всяка стратегия, активност в университета или политика, която класифицира лицата въз основа на раса, цвят на кожата, пол, народен генезис, полова еднаквост или полова ориентировка и предизвиква разликите или преференциално отнасяне на лица въз основа на такава подредба. "

5 милиона $ средства, които преди този момент бяха отпуснати за самодейностите на DEI на UF, в това число заплати и разноски, в този момент ще бъдат сложени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР