United Group се присъедини към инициативата – най-голямата доброволна лидерска

...
United Group се присъедини към инициативата – най-голямата доброволна лидерска
Коментари Харесай

United Group се присъединява към Глобалния договор на ООН

United Group се причисли към самодейността – най-голямата доброволна лидерска платформа, която подкрепя развиването, въвеждането и шерването на виновни бизнес практики по целия свят.

С тази стъпка United Group се причислява към хиляди други компании по света, ангажирани с предприемането на виновни бизнес практики. Членовете на самодейността, възприемат 10 универсални правилото в региона на човешките права, трудовите стандарти, околната среда и битката с корупцията и се ангажират да ги ползват в своите бизнес тактики и във всекидневната си работа, както и да подхващат дейности в поддръжка на Целите за стабилно развиване на Организация на обединените нации.
-->
Глобалният контракт на Организация на обединените нации започва през 2000 година и е най-голямата самодейност за корпоративна резистентност в света, сплотяваща над 15 000 компании и 3000 организации с идеална цел в над 160 страни и повече от 70 локални мрежи.

 Виктория Боклаг, основен изпълнителен шеф на United Group, разяснява:

„ Времето е скъпо и в United Group сме ангажирани да интегрираме виновни практики във всички аспекти на нашия бизнес, както и да работим с всички заинтригувани страни за основаване на стабилно бъдеще. Решението ни да станем част от Глобалния контракт на Организация на обединените нации е ясно удостоверение на този ангажимент. Развълнувани сме, че ще работим с други компании и сътрудници в тази основна самодейност и нямаме самообладание да допринесем за позитивна смяна в света “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР