УниКредит Булбанк и Mastercard представиха своята съвместна инициатива в рамките

...
УниКредит Булбанк и Mastercard представиха своята съвместна инициатива в рамките
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк и Mastercard® ще изненадат посетителите на Коледния парк със специален фото кът

УниКредит Булбанк и Mastercard показаха своята взаимна самодейност в границите на фестивала Mish Mash Fest. На Коледния парк на площад Славейков в София, двете компании ще изненадат посетителите със с фото ъгъл, който е подобаващ за коледни фотоси.

В сходство с уговорката си да поддържат уязвими общности, УниКредит Булбанк и Mastercard провеждат специфична благотворителна акция през уикендите в границите на събитието. Тази самодейност има за цел да насочи насладата от празника към нуждаещи се и да подчертае значимостта на шерването и грижата по време на празничния сезон.

Кампанията има и благотворителен темперамент и за всяка споделена обява от фото къта през уикендите, ще бъдат дарени артикули на възрастен човек в потребност. За тази самодейност УниКредит Булбанк и Mastercard си партнират с „ Зарадвайте баба или дядо за Коледа “, която е проведена от млади доброволци от организацията „ Дари храна, подари обич “.

Фестивалът Mish Mash Fest е проведен с поддръжката на Столична община и ще бъде отворен за визити до 31 декември, предлагайки голям брой интензивности и занимания.

Повече информация за УниКредит Булбанк

Със своите над един милион дейни клиенти УниКредит Булбанк е измежду водещите банки в страната и решителен номер 1 в корпоративния сегмент. Банката се стреми да бъде приближен и дълготраен сътрудник, който дава същинска стойност за своите чиновници, клиенти и общности.

УниКредит Булбанк е част от УниКредит - паневропейска комерсиална банка с само по рода си обслужване в Италия, Германия, Централна и Източна Европа. Групата обслужва над 15 милиона клиенти в целия свят посредством своите четири съществени района и три продуктови заводи – Корпоративни, Индивидуални решения и Разплащателни благоприятни условия.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР