Уникално видео взриви социалните мрежи, видя BulNews.bg. Кученцето на врачанин

...
Уникално видео взриви социалните мрежи, видя BulNews.bg. Кученцето на врачанин
Коментари Харесай

Уникално! Вижте как кучето на врачанин избухва на Ceca – „Trepni“ /видео/

Уникално видео взриви обществените мрежи, видя BulNews.bg. Кученцето на врачанин избухва на обичаната си ария – „ Trepni “ на сръбската звезда Ceca.
На видеото, споделено в канала Zlobster, се вижда малко кученце, което най-спокойно си лежи в леглото със стопанина си. В един миг обаче се чуват началните акомпанименти на топ шлагера. Кученцето неотложно скача на краката си и стартира да лае и вие в такт с музиката.
Симпатичната животинка незабавно събра десетки лайкове и споделяния в обществените мрежи. Хората се майтапят, че най-вероятно това е изгубеното куче на Валери Божинов, което подражава на афинитета на притежателя си към yugo шлагерите.
Проверка на медията ни обаче откри, че в действителност животинчето е на врачанин. Стопанинът споделя, че кучето има една и съща реакция всякога, когато чуе обичаната си ария. Изглежда дребният сладур е подобен почитател на Ceca, че не може да се стърпи и незабавно стартира да приглася на сръбската хала. Самата тя надали може да отхвърли, че надали има по-симпатичен почитател…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР