Уникално шоу в Народното събрание! Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев

...
Уникално шоу в Народното събрание! Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев
Коментари Харесай

Добрев звучно шамароса Василев: Докара до просешка тояга 1.5млн. души, а сега дава акъл през 5мин.

Уникално шоу в Народното събрание! Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев съпостави със земята досегашния вицепремиер и министър на стопанската система от кабинета „ Петков “ – Асен Василев.

„ Днес Народното събрание наподобява на детска градина, тъй като една от партиите се тръшна да има ръководител и не им ли го дадем, подготвена е да провокира конституционна рецесия, само че не и да си отдръпна кандидата;

Това съобщи от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев, който в последните месеци направи скандални разкрития за всевъзможни далавери по време на ръководството на кабинета „ Петков “

„ Това детско държание от страна на „ Продължаваме промянаат “ ме озадачава. От 15 дни те настояват, че ще са съпротива. И от една страна сякаш са съпротива, а в същото време се борят за най-високия пост в страната – ръководител на Народното събрание. Аз не разбирам какво желаете последно – да сте съпротива или да сте управяващи? Ако желаете да сте ръководещи, излезте и го кажете и започнете договаряния с останалите партии “, добави Добрев.

Той изрази недоумението си от това по какъв начин е допустимо партията, която има главен принос страната да се намира в пагубно състояние, да проваля всички старания да се образува държавно управление, което да реши проблемите.

„ Другата седмица служебният кабинет ще внесе проектозакон за бюджета за идната година. Там, доколкото знаем, са заложени 6.8 % недостиг. Знаете ли каков значи това? 15 милиарда задължения, от които 12 милиарда е новият дълг, и 3 милиарда – рефинансиране на остарелия дълг. Как може, в случай, че си провалил страната и си я докарал до просешка сопа – 1.5 млн. души в България са под линията на бедността, господин Василев, дето нямаше да има нито един. Помните ли какво обещахте? Хората не могат да си платат кошницата с питателните артикули в магазините, поради далаверите ви във всяка една сфера. Вместо да кажете: „ Вижте, не можахме, направихме доста бели, пробвайте да ги поправите, ние няма да ви пречим “, в този момент виждаме тъкмо противоположното – всички старания единствено и единствено да се провали идващия кабинет и да се отиде на избори, с помощта на детското държание на „ Промяната “.

След като Асен Василев взе думата, Делян Добрев дефинитивно му видя сметката:

„ Човекът, който е отговорен, дава ум от тази естрада! Човекът, който е персонално виновен, че не изтегли заем на 2%, а се изтегли на 5%. Човекът, който още веднъж вкара медиаторите в газа и се оскъпи с 30%. Става тук и дава ум, стои тук на първия ред. Човекът, който персонално върви да лобира за „ Лукойл “ и „ Литаско “, през пет минути дава ум, седи тук на първия ред. Колеги, ръководството, което не построи и един метър автомагистрала, което не построи нито един тунел, което позволи 1.5 млн души да слязат под линията на беднотия. Та това провалено ръководство се пробва за прощален път да провали България “, реплиликира Асен Василев Добрев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР