Уникалният турнир по футбол - Red Bull Winning 5 се

...
Уникалният турнир по футбол - Red Bull Winning 5 се
Коментари Харесай

Футболното надиграване на малки вратички и победителите в Red Bull Winning 5 Bulgaria 2015!

Уникалният шампионат по футбол - Red Bull Winning 5 се организира в 5 града в България през октомври. 110 тима или общо 550 индивида играха в общо 127 мача в ексцентричния формат на надпреварата в градовете Бургас, Варна, Пловдив и Благоевград и София. От всеки град се класираха по 3 тима, а от столицата с един повече, или общо 16 тима бяха на Големия край в София, тази неделя, 18-ти октомври. Битките бяха извънредно ползи и предизвикателни, защото мачовете имат правила, в които при всеки вкаран гол, напуща състезател от противниковия тим. В рамките на 10 минути, и на 1/3 от размерите на общоприетоо футболно игрище, ритащите трябваше да употребяват повече техника и жанр, който разрешава на топката да попадне в дребната футболна врата, охранявана от някой от останалите футболисти в тима. Динамиката бе страхотна, а мачовете – изненадващи и напрегнати до последната секунда.
На 17-ти октомври, в последната подготовка за София, 32 тима мериха сили, с цел да доближат до Финала в неделя. Общо четири тима от София, наименовани УНСС Футзал, Спокойните, Феодалните красавци и Зоната, се класираха за Финала. В крайната борба за първите три места и наградния фонд от 3500 лева, се състезаваха два тима от Благоевград – Авангард и Ел Класико, само че огромната победа взе тимът Зоната от София. Момчетата живеят в квартал „ Зона Б-5 " и от дълго време играят дружно футбол. Ето какво споделиха след успеха: „ Взехме мача като домакини " – смеят се те – „ ритаме дружно от много време, и беше ужасно да участваме в този шампионат. По-различното е, че теренът е дребен и бяхме доста по-нагъсто. Организацията беше на равнище и сме доста удовлетворени, тъй като и премията е в нас! "

 2  3  4  5  7  6

Какво в действителност е Red Bull Winning 5? Как тимовете доближиха до наградния фонд от 3500 лева, и се потвърждават като най-силен тим от 5 индивида?
ПРАВИЛА НА ИГРАТА: Red Bull Winning 5 - надпреварата за фенове и професионални футболни играчи за първи път в България!

Снимки: Red Bull / redbullcontentpool.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР