Уникални подробности за белия бус, който изуми цяла София, движейки

...
Уникални подробности за белия бус, който изуми цяла София, движейки
Коментари Харесай

Уникални подробности за белия бус, който изуми цяла София

Уникални детайлности за белия бус, който изуми цяла София, движейки се по джанти като колата на Андре Токев, даде шефът на КАТ комисар Тенчо Тенев.

Шофьорът е хванат и е остарял познайник на пътната полиция.

" Водачът на буса е забавна персона - има над 50 нарушавания през годините. Издадени са му 40 наказателни постановления, 10 фиша и 7 насилствени административни ограничения. Лишаван е от брошура няколко пъти, само че откакто му изтече наказването, той още веднъж ръководи автомобил ”, описа Тенчо Тенев. Обяснението, което лидерът е дал пред КАТ за куриозния случай е, че задният мост на возилото паднал по време на придвижване и по тази причина се наложило да го кара без него.

Возилото е открито в двора на къщата му без заден мост. Автомобилът се е движел без него от " Лозенец " до " Овча купел ", като евентуално е избягвал огромните булеварди, с цел да не бъде спрян, разяснява Тенев.

Най-куриозното обаче е, че бусът е минал годишен механически обзор преди 4 месеца. На записа, който комисар Тенев също е прегледал, ясно се вижда по какъв начин още на стенда вратите на МПС-то се отварят при инспекцията на спирачките, които очевидно са изгнили. От ДАИ-София е назначена инспекция на техническия пункт, в който е минал бусът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР