Уникална снимка от 2018 г. показва задкулисието зад Румен Радев

...
Уникална снимка от 2018 г. показва задкулисието зад Румен Радев
Коментари Харесай

САМО В ПИК: УНИКАЛНА СНИМКА показва задкулисието зад Радев и Кирил Петков

Уникална фотография от 2018 година демонстрира задкулисието зад Румен Радев и произхода на политическия му план отпред с Кирил Петков.

На нея са президентът, до който седи компактно бащата на Кирил Петков – Петко Петков, а компанията им краси алената Мата Хари – Моника Станишева.

Поводът е 20-годишнината на медийната група „ Дир.бг. “, на която Станишева сякаш не е собственичка – самата тя отхвърля, само че политическите клюки настояват друго, а това най-накрая сочи и наличието й на събитието.

На въпросния кадър е видна близостта на въпросната тройка, подредена неслучайно един до различен.

За да стане ясно къде се корени задкулисието, припомняме биографията на позиращите на фрагмента.

Моника Станишева бе една от най-маститите пиарки, директно ангажирана с политическата класа и редица скъпи планове с европари преди да успее да раздели някогашния министър председател от Българска социалистическа партия Сергей Станишев с Елена Йончева и даже да се омъжи за него, раждайки му по-късно и две деца. Все неща, които години наред Йончева не съумя да си обезпечи.

След като той стана евродепутат, не без нейната поддръжка, фамилията се реалокира в Брюксел, а светските, бизнес и политически клюки към Моника Станишева заглъхнаха. Спорадично се разясняваше, че точно тя стои зад медийната група " Дир.бг ", а тя всякога отхвърляше това. Търговските архиви пък сочат, че до 2014 година изданията са благосъстоятелност Владимир Жеглов - стопански консултант на някогашния министър председател от Българска социалистическа партия Жан Виденов по времето, когато България банкрутира.

Вторият човек на фотографията - компактно до Румен Радев, е Петко Петков. Той е бащата на някогашния длъжностен министър на стопанската система Радев и кандидат-премиер от пропрезидентската партия, която сътвори с поддръжката на " Дондуков " 2, Кирил Петков. И тук още веднъж се появява името на икономическия консултант на Виденов Владимир Жеглов - в този момент негова компания дистрибутира бактериалните хапчета на Кирил Петков. За Петко Петков пък от дълго време има задоволително съмнителни съмнения, че не инцидентно е отпътувал за Канада и е имал задоволително поддръжка от комунистическата партия при започване на прехода, когато се изнасяха алените куфарчета от страната.

Третият индивид на фотографията Румен Радев е добре прочут, само че пък за него си коства да се означи един съответен факт, обвързван с датата на въпросното събитие. Именно през 2018 година той необичайно стартира да се разграничава от актуалната и тогавашна лидерка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която го вкара в политиката и го направи президент и на която дължи цялата си битност на държавен глава. Тогава той стартира да демонстрира ясни пристрастия към нейната съпротива в партията, глава на която е точно някогашният водач Сергей Станишев. Затова и неслучайно малко по-късно при него в Брюксел като евродепутати акостираха някогашната му държанка и пресаташе на Румен Радев Елена Йончева, както и началника на кабинета на президента Иво Христов.

Дали е инцидентно, че точно тогава Радев се еманципира от Нинова и стартира войната сред тях, продължаваща и до през днешния ден и довела до това да си направи нова пропрезидентска партия?

Дали е инцидентно, че Кирил Петков се ползваше с цялостно доверие от страна на президента, макар обстоятелството, че погази Конституцията и трансформира Радев в собствен съизвършител, което може да му коства импийчмънт?

Отговорите на цялото това задкулисие и даже доста повече, дава въпросната фотография.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР