Уникална седмица на събитията в лайфстайл верига номер 1!Само от

...
Уникална седмица на събитията в лайфстайл верига номер 1!Само от
Коментари Харесай

Отворени врати и супер томбола в Pulse Fitness & Spa

Уникална седмица на събитията в начин на живот верига номер 1! Само от 20 до 26.09 всеки е добре пристигнал в клубовете от веригата в София или Пловдив
Нов сезон в Pulse Fitness & Spa! Нови лица, нови страсти и доста изненади! Включете се в! Всеки е добре пристигнал! Ето какво Ви чака:

Гост-треньори от Европа!

Някои от най-популярните фитнес инструктори на Стария континент идват в България за извънредни групови тренировки. Посланиците на EREPS /European Register of Exercise Professionals/ персонално участваха в цялостното ребрандиране на фитнес класовете в Pulse Fitness & Spa. Те ще водят персонално първите занимания, а входът е изцяло безвъзмезден!

Отворени порти за всички!

Ако просто желаете да дойдете на фитнес, спа или групово занятие, а не сте член на веригата, това е Вашият късмет! Може да се възползвате от безграничен брой визити в границите на седмицата на събитията. Просто се

Супер лотария!

Награди на стойност над 10 000 лв. ще бъдат раздадени в лотария, в която вземат участие всички, които посетят клубовете Pulse Fitness & Spa в границите на специфичната седмица. Те включват: 3 едногодишни карти за клуба, уикенди в Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas, смарт гривни Active Gym, хранителни добавки, спортни артикули и още доста други!

Как да участвате?

Много е елементарно! Просто се регистрирайте като последвате Тези от Вас, които са клубни членове на Pulse Fitness & Spa, не се нуждаят от регистрация. Единствено би трябвало да посетите някой от клубовете в София или Пловдив в интервала 20-26.09.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР