Уникална простотия върлува в най-новия наргиле – бар в София

...
Уникална простотия върлува в най-новия наргиле – бар в София
Коментари Харесай

Скандално! Заведение пусна наргилета с живи риби СНИМКИ

Уникална дивотия върлува в най-новия наргиле – бар в София „ Harem ” – Витоша. Неговият притежател е същият, който държи заведението „ Harem ” в мол „ Парадайз “, прочут като Цецо Харема.

За да блесне с автентичност, ресторантьорският необут решил, че акцент във витошкия му „ харем “ би трябвало да бъдат живи риби, разхождащи се из наргилетата на клиентите. Вместо те да ах-нат от екстаз, посетителите са отвсратени, дават ниски оценки и сипят отрицателни мнения в страницата на заведението във Facebook.

„ Наргиле с живи рибки? Вие естествени ли сте, бе? “, „ Отвратитлно “, „ Наргиле с живи риби? Как може да мъчите по този начин животните?! “, „ Не бих стъпила повече там откакто видях какво вършат с живи рибки “, „ Абсолютно непоносимо! Те убиват риба единствено с цел да потвърдят, че могат да вършат каквото си изискат “, „ Наргилета всевъзможни типове, вие тъкмо риби решихте да сложите? Не сте постоянни нещо или сте с жълти книжки?! “, „ Нехуманно решение “, „ Да сложиш риба на такова малко място със стресова среда е безусловно излишно и непоносимо. Не мога да си показва по какъв начин някой е помислил, че това би било добра концепция “, „ Притеснително и непоносимо е по какъв начин хората пробват да вършат повече пари, мъчейки почтени живи души! “, „ Пълно безсрамие е концепцията ви – наргиле с живи рибки! Потрес! Нито е красиво, нито е хуманно! “, „ Пълни ненормалници сте! “, са единствено част от мненията, съпроводени от най-ниската оценка 1-ца на страницата.

Още по-опасно от рибите в наргилетата е това, че и двете заведения от веригата „ Harem ” са цялостни с гости – възпитаници, на които личният състав им сервира средството за пушене, написа Hotarena. Крайно време е това да стартира да се управлява от съответните способени органи.

Колкото до Цецо Харема – преди години той беше спонсор на редица плеймейтки. Впоследствие обаче закъса с кинтите и завлече много свои бизнес сътрудници с пари.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР