Уникална находка в американски дом. Двойка ремонтирала къщата си в

...
Уникална находка в американски дом. Двойка ремонтирала къщата си в
Коментари Харесай

Уникално. Бутилки 100-годишно уиски в стените на дом

Уникална находка в американски дом. Двойка ремонтирала къщата си в щата Ню Йорк, когато разкрила в стените на къщата си куп бутилки с уиски на съвсем 100 години, заяви бТВ. Ник Дръмънд направил откритието в края на ноември, само че за него се разчу в американските и английските медии през последните дни. Собственикът на къщата разкрил бутилки с алкохол и под дюшемето на пода.

“Беше ни казано, че тази къща е била издигната за някакъв контрабандист на алкохол, само че не знаехме дали е правилно. Това е доста откачено “, разяснява Дръмънд. Според информацията, с която той разполага, къщата е била благосъстоятелност на мъж на име Адолф Хъмпфнер, който е умрял през 1932 година и е оставил положение от 140 000 $.

Според локалните хора някъде в парцела са били скрити и голямо количество пари, само че Дръмънд споделя, че до момента не разкрил нищо друго с изключение на 66 бутилки с етикет „ Олд Смъглър Гелик Уиски “. Стикер на гърба на шишетата ги датира от 1923 година По това време в Съединени американски щати работи „ Сухият режим “. Този интервал е свързван и с възхода на американската мафия и персони като Ал Капоне, които монополизират противозаконния, само че доста печеливш по това време бизнес със спиртни питиета.

Дръмънд споделя, че към момента не опитал усета на откритото усики, само че сигурно ще го направи. Още не решил какво да прави с находката. Приятели го поучават да предложи бутилките на търг за безценен марков алкохол.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР