Уникална комбинация от обстановка и музика избра креативния директор на

...
Уникална комбинация от обстановка и музика избра креативния директор на
Коментари Харесай

Иконата на техно музиката Jeff Mills озвучи представянето на новата колекция на Dior

Уникална композиция от конюнктура и музика избра изобретателния шеф на Men –, с цел да показа Dior Men's Collection Fall 2023. В подножието на трите Велики пирамиди в Гиза и под звуците на музиката на легендата на електронната музика старта на новата мъжка сбирка на марката се трансформира в паметен театър.

Колекцията черпи ентусиазъм от научната фантастика и техно естетиката. А 75-те визии показани на фона на античните египетски пирамиди, извисяващи се над публиката в мрачното нощно небе, под звуците на емблематични за  парчета не оставиха стилния свят безучастен.

Jeff Mills , емблематична фигура на техното и създател на лейбъла бе особено поканен от Ким Джоунс да продуцира саундтрака за шоуто. Черпейки от своята дискография Mills  бе подбрал класики като Step To Enchantment и Gamma Player , както и по-нови части като Microbe и Daphnis (Keeler’s Gap) .

Тази му изява последва скорошното EP на Mills- Extension, което излезе на 25 ноември. По-рано през годината той издаде два албума, Wonderland и Mind Power Mind Control , показа онлайн на плана си от 2018 година Tomorrow Comes The Harvest в Southbank Center в Лондон и си сътрудничи с основания в Токио артист .

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР