Уникална книга за най-паметните мачове на ЦСКА в Европа излиза

...
Уникална книга за най-паметните мачове на ЦСКА в Европа излиза
Коментари Харесай

На пазара излиза уникална книга за подвизите на ЦСКА в Европа

Уникална книга за най-паметните мачове на ЦСКА в Европа излиза на пазара на 25 юли. Автори са публицистите Станил Йотов и Цветан Дерменджиев. Тя се споделя " Червената авантюра " и е на издателство Premium books. На 288 страници + 16 цветни почитателите ще могат да си напомнят най-славните дуели на " армейците " зад граница. Цената на книгата е алегорична - 19.48 лв., 1948 е годината на учредяване на ЦСКА.

В тази книга е събрана цялата футболна популярност на ЦСКА в Европа. Най-успешният български участник в шампионатите на УЕФА има в летописите си десетки бележити триумфи. Свалял е от трона цели три европейски първенеца. Побеждавал е първенците на най-елитните футболни страни от континента - Англия, Испания, Италия, Германия, Холандия и Франция. Тези достижения са извънредно значима част от историческото завещание на българския футбол и заслужават да бъдат разказани доста в детайли.
 Снимка 434586
Източник:

" Червената авантюра " в Европа се съдържа в общо 25 истории, отдадени на всички огромни геройства на ЦСКА - от София през цяла Европа чак до Нотингам и Ливърпул. Пресъздадени са посредством разказите на футболистите и треньорите, взели присъединяване в над 60-годишните европейски завършения на ЦСКА. Затова читателят ще открие доста нови, незнайни за необятната публика обстоятелства и случки. Поместени са и публикации от български и задгранични медии, отразявали победния марш на " армейците ". А в края, за пръв път в печатно издание, се разгласява и цялостната статистика от всичките 220 мача на ЦСКА в Европа, плюс почетните класации на тима.

ТОПСПОРТ ще запознае читателите с част от наличието. В продължение на няколко дни ще представим глави от книгата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР