Уникален поздрав за 33-ия рожден ден на ДПС пусна лидерът

...
Уникален поздрав за 33-ия рожден ден на ДПС пусна лидерът
Коментари Харесай

Карадайъ с уникален поздрав за ЧРД на ДПС

Уникален привет за 33-ия рожден ден на Движение за права и свободи пусна водачът на партията Мустафа Карадайъ.

Ние имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България, съобщи Карадайъ в особено послание към депесарите, оповестено в уеб страницата на Движението. Отделно Карадайъ пусна и видео във Facebook - особено за младите в партията.
-->
Вижте поздравленията на Мустафа Карадайъ:

Днес Движение за права и свободи навършва 33 години. За мен е чест и привилегия да ви поздравя с годишнината и да ви пожелая постоянно да сме дружно в общата ни задача да пазим мира и демокрацията, да подсигуряваме целостта на родината ни, стабилността в района, да подсигуряваме правата и свободите на всички български жители, да бъдем равноправни в Европа и света.

Ние имаме самочувствието да бъдем строителите на демокрацията и на новата история на България.

Черпим това самочувствие от опита, който имаме, и от постигнатите триумфи във времето. Ние имахме волята, силата и куража да се надигнем против държавната машина в името на своите имена и на свободата да изповядваме религията си. Не се уплашихме от оръжията, тъй като правата и свободите на човек и неговото достолепие са по-силни от всичко.

Осъзнали силата на заедността и силата на справедливите претенции, към този момент повече от 30 години вървим по Пътя със знамето на Движение за права и свободи.

Тази годишнина е и мотив да се преклоним пред паметта на всички тези, които проправиха пътя на демокрацията, пред всички, които участваха в основаването на Движение за права и свободи.

С признателност се обръщаме към основателя на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и всички участници в полагането на основите, пожелаваме им доста здраве и нови триумфи.

Днес още веднъж сме изправени пред кошмара на войната наоколо до границите ни, обществото ни е разединено, опълчването и омразата са главен приоритет и модел на огромна част от политическите субекти. Демокрацията е в оттегляне и вероятностите за бъдещето са все по-тревожни и мрачни. Но ние, където и да сме, постоянно оставаме виновни, пазим устоите на демокрацията и намираме опора в евроатлантическите полезности.

Намираме сили в нашата биография, в историята ни и имаме вяра, че без мира демокрацията е в риск.

Днес, когато сме изправени пред най-голямите провокации за последните години, ние още веднъж призоваваме за обединяване на всички старания, тъй като единствено по този начин можем да се оправим с рецесиите и проблемите.

В Народното събрание Движение за права и свободи е градивната мощ, която работи за разговор и избиране на постоянен кабинет, който да взема решение действителните проблеми на хората, в това число и с цената на взаимни отстъпки. Независимо от това, Движение за права и свободи остава в подготвеност за избори, в които българските жители да решат кои политически сили и с какъв дял да вземат участие в идващото Народно заседание.

Скъпи депесари,Скъпи другари,

На вас и на вашите близки от сърце искам здраве и шанс, благоденствие и разцвет! Да бъдем виновни, да бъдем мощни в заедността и в никакъв случай да не губим вярата, че дружно можем да се оправим с всички компликации и тествания!

Честит празник!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР