Унгарският репортер, който влезе в заглавията през 2015 г., след

...
Унгарският репортер, който влезе в заглавията през 2015 г., след
Коментари Харесай

Оправдаха журналиста, ритнал и спънал мигранти в Унгария през 2015 г.

Унгарският кореспондент, който влезе в заглавията през 2015 година, откакто ритна и спъна мигранти, бягащи от полицията, е оневинен от Върховния съд на централноевропейската страна, оповестява Агенция Франс Прес.

 3 година пробация за маджарски оператор, удрял мигранти
3 година пробация за маджарски оператор, удрял мигранти

Петра Ласло беше уволнена от телевизия N1TV

Съдът разгласи в решението си, че репортерът е оневинен, защото не е направил нарушаване . Според съдиите решението на по-долна инстанция против Петра Ласло не е вярно. Върховният съд означи, че взема под внимание подтекста , защото тогава няколкостотин мигранти са бягали от полицията. Съдиите считат, че дейностите на Ласло са " морално неправилни ", само че " не е обвързвано с вандализъм ".



На по-долна инстанция тя беше наказана на три години пробация за вандализъм през януари 2017 година

Ласло получи остри рецензии през септември 2015 година , откакто спъна мъж, който бяга с детето си на ръце, а също по този начин ритна друго дете до град Рьоске , покрай границата със Сърбия.

След постъпката й Ласло беше уволнена от N1TV - интернет телевизия, която е близка до крайнодясната унгарска партия " Йоббик ". Тя оправда постъпката си с това, че е била доста уплашена.

Сирийският татко и детето му, спънати от унгарката, получиха леговище в Испания. Бащата е треньор по футбол в учебно заведение, а детето му се появи на терена с Кристано Роналдо преди футболна среща в Мадрид.

През 2015 година Европа беше залята от мигрантска вълна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР