Унгарският евреин Джордж Сорос финансира тероризма, а Европа си затваря

...
Унгарският евреин Джордж Сорос финансира тероризма, а Европа си затваря
Коментари Харесай

Реджеп Ердоган: Европа си затваря очите пред финансирания от Джордж Сорос тероризъм

Унгарският евреин Джордж Сорос финансира тероризма, а Европа си затваря очите, сподели турският президент Реджеп Ердоган, написа в. Сабах.

Държавният глава на югоизточната ни съседка насочи остри думи към американския милиардер след решение на Европейския съд по правата на индивида (ЕСПЧ). Магистратите в Страсбург обявиха, че Анкара е нарушила правата на водача на главната опозиционна мощ в страната Селахатин Демиташ. Водачът на Народнорепубликанската мощ е бил държан в ареста по-дълго от планувания в турското законодателство период и това е станало преди президентските избори това лято.

"ЕСПЧ отбрани един терорист. Той е помощник на Кюрдската работническа партия (ПКК). Ръцете на Демирташ са омърсени с кръвта на хилядите почтени жертви, убити от признаната освен от нас, само че и от Европейския съюз, и от и Съединени американски щати за терористична организация ", продължи президентът на Турция пред представители на локалната власт на заседание в Истанбул.

Според Ердоган един от главните спонсори на тероризма е Сорос. "Този маджарски евреин има доста пари и той ги влага в тероризма. В Европа си затварят очите за терористите, само че един ден ще бъде късно ", предизвести той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР