Унгария остава твърдо против нелегалната имиграция и Европейският съюз трябва

...
Унгария остава твърдо против нелегалната имиграция и Европейският съюз трябва
Коментари Харесай

Унгария е против новия план на ЕС за разпределяне на мигрантите

Унгария остава твърдо срещу незаконната имиграция и Европейският съюз би трябвало да насочи напъните си към отбраната на външните граници, сподели външният министър на страната Петер Сиярто, представен от " Ройтерс ".

" Унгарското виждане за миграцията е ясно и твърдо – ние мислим, че незаконната имиграция е рискова. Заради незаконната имиграция Европа в никакъв случай не е била изправена пред терора, пред който е изправена в този момент ", акцентира Сиярто по време на конференция с министри и публични лица от Източна и Централна Европа.

Според проект на естонското Председателство на Съвета на Европейски Съюз въз основата на население и БВП Европейската комисия ще дефинира " обективни дялове " търсещи леговище, които страните членки се чака да одобряват на личните си граници.

Според Сиярто всяко " окуражаване " на мигрантите да идват е срещу европейските ползи, а единственото задоволително за Будапеща решение е незаконната имиграция да бъде спряна, за предпочитане колкото може по-далече от европейските граници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР