Умишлен взрив, заложен от конкуренти в ресторанта на първия етаж

...
Умишлен взрив, заложен от конкуренти в ресторанта на първия етаж
Коментари Харесай

Леки щети от взрива пред посолството ни в Черна гора

Умишлен гърмеж, заложен от съперници в ресторанта на първия етаж на постройката, в която е българското посолство в Подгорица - това е главната версия, по която работи полицията в Черна гора. Заведението  е едно от най-хубавите в града и по тази причина силите на реда позволяват, че става въпрос за професионална конкуренция.

В постройката, която е в центъра на града, са ситуирани и офиси на турската Зират банк, на локалната Медиагруп и на строителната компания - притежател на зданието. Стъклените стени, които изобилстват в интериора му, са станали на сол.

Към 4 часа сутринта в дома на посланика ни Меглена Плугчиева се е задействала алармената апаратура на посолството. В него не е имало чиновници, тъй че никой не е потърпевш.

" Няма място за драматизъм. Нанесените вреди са незначителни, леки ", съобщи пред Българска национална телевизия Меглена Плугчиева след новината от през вчерашния ден за гърмеж пред българското посолство в Подгорица.

Прозорците в три кабинета на посолството са счупени, само че това не пречи да продължим работа.

В случая, най-важното е, че няма потърпевши жители и чиновници на посолството, добави Плугчиева. " Версиите все още не са обществено оповестени. Очакваме повече информация в идващите дни.

Наемател на заведението, към което евентуално е била ориентирана офанзивата, е черногорска компания, която има верига от такива заведения ", добави посланикът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР