УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович в Стара Загора ще получи

...
УМБАЛ Проф. д-р Стоян Киркович в Стара Загора ще получи
Коментари Харесай

Футболен клуб дарява на болница пари от заплати

УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович " в Стара Загора ще получи като подаяние част от средствата спестени от заплатите на футболистите на ПФК Берое. Това оповестиха от футболния клуб. В Берое договарят с футболистите за понижаване на заплатите за времето на изключителното състояние. 
" По образеца на доста тимове по света, управлението на ПФК Берое започва договаряния с футболистите и спортно-техническото управление по отношение на понижаване на възнагражденията им за интервала на изключителното състояние в страната. Болшинството от футболистите и спортно-техническото управление към този момент са дали своето единодушие ", споделят от клуба.
" Икономическата обстановка е сложна във всички сфери, включително и за футбола. Липсата на публични футболни срещи и анулацията на огромни спортни конгреси безспорно е удар за клубовете и техните последователи. Ние се надяваме, че ситуацията в България и останалите страни ще се възстановява напълно скоро и футболната игра още веднъж ще заеме полагащото й се централно място в спорта ", се споделя още в изказването на Берое. От елитните ни клубове заплатите към този момент си понижиха Левски и Славия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР