Ултрабегачът Краси Георгиев се изправя пред ново предизвикателство. Атлетът ще

...
Ултрабегачът Краси Георгиев се изправя пред ново предизвикателство. Атлетът ще
Коментари Харесай

Уникално! Този мъж ще бяга 55 часа нонстоп из улиците на Пловдив!

Ултрабегачът Краси Георгиев се изправя пред ново предизвикателство. Атлетът ще изпита опциите на физиката и душeвността си на 28 септември. Типично в негов жанр обаче, предизвикването няма да продължи единствено в границите на едно денонощие. Новата цел, пред която Краси се изправя, ще се случи в границите на 55 часа.

“55 часа ", както и предходни начинания на ултрабегача, ще има своята благотворителна идея. Целта е да бъдат събрани средства, с цел да могат повече деца, справили се с онкологично заболяване, да имат достъп до повече спортни мероприятия.

Краси Георгиев е бегачът-ултрамаратонец, който непрекъснато изненадва с на пръв взор непостижимите цели, които си слага. Краси Георгиев е впечатлявал с достиженията си на едни от най-трудните ултрамаратони в света, измежду които определяният за най-тежък в света - Бедуотър 135 в Долината на гибелта в Съединени американски щати. Наред с провокациите, Краси поддържа и значими дела. С последното си събитие “36 часа " той събра пари за 26 деца, преборили онкологични болести, които отпътуваха за “Игри за спечелили " в Москва, където завоюваха 27 медала.

Предизвикателството “55 часа " ще се организира в Пловдив със старт на Гребната база. Алеята към гребния канал е място, уместно за упражняване на разнообразни типове спортни интензивности - от тичане, през колоездене, до скейт- и лонгбординг. Пловдив, пък има подобаваща и развита инфраструктура за разнообразни типове интензивности и всеки ще може да се причисли към Краси, като го поддържа в новото предизвикателство, посредством обичания си спорт.

Предизвикателството “55 часа " ще бъде осъществено с поддръжката на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Всеки, който желае, може да подкрепи атлета, до момента в който минава из улиците на Пловдив и доближава до Цар Симеоновата градина.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР