Улица Граф Игнатиев“ в София да бъде прекръстена на Алексей

...
Улица Граф Игнатиев“ в София да бъде прекръстена на Алексей
Коментари Харесай

Депутат на ПП-ДБ предложи ул. „Граф Игнатиев“ в София да бъде преименувана на… „Алексей Навални“

Улица „ Граф Игнатиев “ в София да бъде прекръстена на „ Алексей Навални “. Не, това не е смешка, а действително предложение на депутата от ПП-ДБ Манол Пейков,според който самодейността е „ уместна и извънредно своевременна “.
Каква тъкмо е задачата на концепцията можем единствено да спекулираме. Но няма и три дни след гибелта на съветския опозиционер в пандиза в Сибир, още преди да са минали аутопсиите, които да открият каква е повода за кончината, демократичната клика, подвизаваща се под чадъра на евроатлантизма към този момент наподобява решена да трансформира историята. Настоящата атака може да се смята и като продължение на противоречивото унищожаване на Паметника на руската войска, което раздели България на два еднообразно огромни лагера, предава Флагман.
Ул. „ Граф Игнатиев “ в столицата носи името на съветския посланик, военачалник и министър граф Николай Павлович Игнатиев, който изиграва основна роля като дипломат на Русия в Цариград за подготовката на Руско-турската освободителна война от 1877-1878 година и последващото сключване на Санстефанския кротичък контракт. Тоест тук приноса за страната ни на индивида, на който е кръстена пешеходната от 2007 година улица е безспорен
В контрастност Алексей Навални е тъкмо никой във връзка с България. Той е фигура, която има значение за Русия не толкоз поради това какво е направил, а поради символизма, който стои зад него. Как ще се развие цялата обстановка, изключително поради това какъв брой разногласен е Общинският съвет в София, не се знае, само че сигурно ще бъде забавна реакцията на… половината от популацията на страната.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР