Улица Ангел Кънчев в сърцето на София е моята улица.

...
Улица Ангел Кънчев в сърцето на София е моята улица.
Коментари Харесай

Топ 5 на заведенията на култовата улица Ангел Кънчев

Улица " Ангел Кънчев " в сърцето на София е моята улица. Там съм се родила, там съм играла, там съм ходила на учебно заведение, там съм се прибирала след изтощителни нощни купони и дълги морета с другари. Там се връщам и в този момент със фамилията си.

Тя е моят дом. Всяка сутрин минавам забързано с децата през огромна част от заведенията и магазинчетата, приказвам си с всички тези хора, които работят от рано до късно и които трансфораха една дребна софийска улица в една от емблемите на огромния град. Защото на тази улица са се приютили едни от най-чудните заведения на София, подобаващи за брънч, късен обяд или дълга вечеря.  



Въпреки че от време на време (особено през лятото) става нетърпимо шумно от всички прииждащи младежи, които крещят до ранни зори, чарът на уличката е безспорен. И в случай че разходката и шопингът са значима част от градския живот, хубавата храна, споделена с приятни хора, също не е за подценяване. 

Моята ранглиста от пет уютни места, в които храната е превъзходна, обслужването положително и ненатрапчиво, а интериорът – артистичен и приканващ да се върнем още веднъж, е резултат от богат опит във всички местоположения. И в случай че мислите, че съм изпуснала някое от заведенията, които си заслужават на тази улица, може и да сте изцяло прави. Но взех решение, че този път ще показва местата, които в никакъв случай, но в никакъв случай не са ме разочаровали на родната улица. Време е кулинарната разходка да стартира. 

Ще се спусна по " Ангел Кънчев " от бул. " Партиарх Евтимий " чак до площад " Гарибалди ", с цел да ви показва тези приказни бистра и заведения за хранене, които на драго сърце споделям с другари.

Ето ги и тях, моите топ 5 заведения с вкусна храна... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР